Франция ще продължи да отделя средства за подпомагане на Украйна. Това посочи в

...
Франция ще продължи да отделя средства за подпомагане на Украйна. Това посочи в
Коментари Харесай

Макрон обеща да подкрепя Украйна

Франция ще продължи да отделя средства за подпомагане на Украйна. Това уточни в сряда френският президент Еманюел Макрон.

" Трябва да продължим да поддържаме Украйна, тъй като това ще ни даде опция да живеем в мир ", напомни пред телевизия " Франс 5 " президентът.

" Ние не сме във война с Русия. Но не би трябвало да разрешаваме на Русия да победи ", добави той, визирайки обстановката в Украйна.

По тази причина, сподели той.

" През идващите месеци би трябвало да вземем значими решения...

Виждаме, че Европа стартира да се съмнява в верния метод към украинската рецесия. Усеща се, че Съединени американски щати също се съмняват.

Трябва да продължим да поддържаме и укрепваме сигурността на Киев в най-важните области ", прикани Еманюел Макрон.

Путин и Макрон се радваха на положителни работни връзки, преди началото на войната в Украйна през февруари 2022 година Дори и по-късно той резервира отворена линия за връзка с съветския президент в продължение на месеци.

Техните дипломатически и персонални връзки обаче се утежниха с продължаването на войната. По-рано тази година Макрон реши опцията Путин да бъде лишен от най-високия почетен орден на Франция.

Путин обаче ясно сподели, че няма да има мир, до момента в който Русия не постигне целите си, които съгласно него остават непроменени след съвсем две години борби.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР